Előadások
  Stand Up Comedy DUMA PÁRBAJ - BUDAPEST
  Stand Up Comedy DUMA PÁRBAJ - BUDAPEST | Stand Up Comedy Humortársulat
  Premier KultCafé BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 2-4, 1085 (Bejárat a Baross utca 1. szám felől)
  2019. November 20. 19:00
  Humoristák
  Orosz Gyuri, Magyed, Redenczki Marcsi, Horváth Gábor, Ivácsony Jani, Magyar Laci, Keleti Máté, Ruha Tomi, Valtner Mályki Miklós, Fehér Zovát, Borók Ferenc.

  Zsűri: Orosz Gyuri, Magyed, Magyar Laci

  A duma párbaj résztvevői: Redenzki Marcsi, Horváth Gábor, Ivácsony Jani, Valtner Mályki Miklós, Keleti Máté, Ruha Tomi, Fehér Zovát, Borók Ferenc

  Hamisítatlan, igazi amerikai típusú stand up párbaj, ahol a fellépők nem kímélik egymást. Izgalmas, egyenes kieséses duma párbaj, csak nálunk.

  Az est lényege, hogy a 8 fellépő körmérkőzésekben provokálja, égeti párbaj ellenfelét a színpadon. Azaz a poénok oda-vissza csattannak, de a zsűri is beleszólhat a játékba, sőt hogy még izgalmasabb legyen a fellépők a döntéshozókat sem kímélik. Sorsukról viszont a zsűri dönt. Továbbá a zsűri tagjai a mérkőzések elött 10-10 percben fel is lépnek, ahol már meg is kezdődik egymás és a világ savazássa.

  A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek. 
  Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok. 

  Ez nem színház, ez stand up comedy!

  Jegyár: 2.000 HUF
  Diákjegy ár: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)