Előadások
  STAND UP COMEDY DUMA PÁRBAJ - BUDAPEST
  STAND UP COMEDY DUMA PÁRBAJ - BUDAPEST | Stand Up Comedy Humortársulat
  PREMIER KULTCAFÉ, BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 2-4, 1085 (Bejárat a Baross utca 1. szám felől)
  2019. Július 17. 19:00
  Humoristák
  Orosz Gyuri, Lorán Barnabás (Trabarna), Magyed, Redenczki Marcsi, Horváth Gábor, Záhonyi-Ábel Dávid, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani, Keleti Máté, Ruha Tomi, Varga Norbert.

  Zsűri: Orosz Gyuri, Magyed, Lorán Barnabás (Trabarna)

  Párbajozók: Horváth Gábor, Maczkó Ádám, Redenczki Marcsi, Záhonyi-Ábel Dávid, Ivácsony Jani, Keleti Máté, Ruha Tomi, Varga Norbert

  Az est lényege, hogy a 8 fellépő körmérkőzésekben provokálja, égeti párbaj ellenfelét a színpadon. Az az poénok oda-vissza csattannak, de a zsűri is beleszólhat a játékba, sőt hogy még izgalmasabb legyen a fellépők a döntéshozókat sem kímélik. Sorsukról viszont a zsűri dönt. Továbbá a zsűri tagjai a mérkőzések elött 10-10 percben fel is lépnek, ahol már meg is kezdődik egymás és a világ savazássa. Hamisítatlan, igazi amerikai típusú stand up párbaj, a fellépők nem kímélik egymást. Izgalmas, egyenes kieséses duma párbaj, csak nálunk.
   
  A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek. 
  Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok. 

  Ez nem színház, ez stand up comedy!

  Jegyár: 2.000 HUF
  Diákjegy ár: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)
  Minden jegy Elkelt!
  További Események