Előadások
  Stand up comedy LIVE - BUDAPEST
  Stand up comedy LIVE - BUDAPEST | Stand Up Comedy Humortársulat
  Premier KultCafé BUDAPEST, ÜLLŐI ÚT 2-4, 1085 (Bejárat a Baross utca 1. szám felől)
  2019. December 04. 19:00
  Humoristák
  Magyed, Redenczki Marcsi, Horváth Gábor, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani, Magyar Laci, Valtner Mályki Miklós, Fehér Zovát, Varga Norbert.

  Műsorvezető: Redenczki Marcsi

  Fellépők: Magyed, Maczkó Ádám, Horváth Gábor, Magyar Laci, Valtner Mályki Miklós, Varga Norbi, Ivácsony Jani, Fehér Zovát

  8 humorista gondoskodik arról, hogy ezen a pörgős estén kifulladásig nevess. Mindezt szó szerint értve, ugyanis a fellépők addig nyomják, amíg csak szól az elismerő kacaj. Ha valakin nem nevet a közönség, akkor máris jön a következő fellépő.
   
  A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek. 
  Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.
  Ez nem színház, ez stand up comedy!
   
  A műsorvezető pedig a Rádiókabaréból már jól ismert Redenczki Marcsi lesz.
  Jegyár: 2.000 HUF
  Diákjegy ár: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)