Hírek
    Barátok közt a Showder Klubban
    Barátok közt a Showder Klubban | Stand Up Comedy Humortársulat
    Barátok közt a Showder Klubban | Stand Up Comedy Humortársulat
    2019. Október 21.

    Barátok közt a Showder Klubban

    Szó sincs a két RTL Klubos műsor keveredéséról, a cím egyszerűen csak a tv felvétel hangulatára utal. A Showder Klub 24. évadának szezonnyitó adásában a Stand up comedy Humortársulat 4 tagja lépett színpadra, akik a magánéletben is barátok.

    - Mindig nagyon jó a Showder felvételen a hangulat, humorértő a közönség, de most még különlegesebb volt, hiszen a backstage-ben azokkal az emberekkel voltunk együtt, akikkel egy csapatban dolgozunk, együtt turnézunk, mondhatom, hogy barátok vagyunk- avat be a kulisszatitkokba Orosz Gyuri, a szezonpremier házigazdája. Bruti, Horváth Gábor és Maczkó Ádám léptek színpadra ebben az adásban, de a társulat további 2 tagja, Magyed és Záhonyi-Ábel Dávid is jelen volt, mert a második adást, amiben ők szerepeltek, ugyancsak aznap rögzítették.

    - Nagyon jó volt, hogy színpadra lépés előtt a társulat tagjai, a barátaim kívántak sok sikert- emlékszik vissza a felvételre Magyed. A jó hangulat egyik példája ez a dal, ami egyszerű lazulásnak indult a háttérben, végül az adás hívó dala lett.

    Kukkants be a kulisszák mögé:
    https://vimeo.com/367506175