Hírek
    BOON - Harmadik lett a miskolci Koleszár Péter a pesti stand-up versenyen
    BOON - Harmadik lett a miskolci Koleszár Péter a pesti stand-up versenyen | Stand Up Comedy Humortársulat
    BOON - Harmadik lett a miskolci Koleszár Péter a pesti stand-up versenyen | Stand Up Comedy Humortársulat
    2023. Augusztus 01.

    Azonnali társulati tagságot ajánlott Orosz György a borsodi férfinak a Humortechnikum tehetségkutató és gondozó program megmérettetésén.

    Kettőszáztíz jelentkező közül harmadik helyezést ért el Koleszár Péter, aki Miskolcon nőtt fel, néhány hónapja költözött a fővárosba munkája miatt. Elmondása szerint eddig egyáltalán nem foglalkozott stand-up comedyvel.

    „Nulla tapasztalattal vetettem bele magam ebbe a világba, így elég feszített volt a tempó a döntőig. Hétről hétre készülni kellett, nehéz feladat volt folyton kreatívnak lenni és még elő is adni a megírt szövegemet.”

    Előadásait hamarosan műsorra tűzi a Stand Up Comedy Humortársulat Budapesten. Tervei szerint életszemlélete visszatükröződik majd a színpadon is, miszerint: 

    Az igazi kincs az életben nem a tárgyakban rejlik, mert azok elkopnak vagy tönkremennek. A barátokkal eltöltött idő az, ami igazán értékes."

    Komoly támogatást kaptak a versenyzők 

    A szervező Stand Up Comedy Humortársulatot tíz évvel ezelőtt alapította Orosz György, aki mentorként segítette a tizenöt legtehetségesebb résztvevőt. A verseny hét héten át zajlott valódi közönség előtt, majd egy nagyszabású, amerikai stílusú döntőben teljesedett ki. A zsűri (Redenczki Marcsi, Orosz Gyuri, Magyed és Németh Kristóf) és a közönség egyöntetűen szavazták meg harmadik legjobbnak a miskolci indulót. Az eredményhirdetésen elhangzott, hogy Koleszár Péter „nagyon jól ír és kiválóan válasz témát, sőt, színpadra is tudja vinni a gondolatait.”

    Forrás: https://www.boon.hu/helyi-kozelet/2023/08/harmadik-miskolci-koleszar-peter-budapest-stand-up-comedy-verseny