Hírek
    Egyre jobban nyomja a showdert a debreceni humorista
    Egyre jobban nyomja a showdert a debreceni humorista | Stand Up Comedy Humortársulat
    Egyre jobban nyomja a showdert a debreceni humorista | Stand Up Comedy Humortársulat
    2017. December 21.

    Megkérdeztük: milyen volt 2017, mit vár 2018-tól?

    Hamarosan magunk mögött hagyjuk 2017-et, és beköszönt az újév. Ilyenkor legtöbbet számvetést készítünk a búcsúzó évről, és tervezzük az újat. A debrecenből indult,. és ma már országos tévécsatornákból ismertté vált Orosz Györgyöt, a humor nagyágyúját kérdeztük, milyen volt 2017. Rögtön előrebocsátotta: 

    – Ha azt mondom, hogy az idén 242 fellépésem volt, lesz, akkor nagyon nem is tudok másról beszámolni. Szerencsére a párom Kállai Kriszta a fellépések 99 százalékán ott volt velem, hiszen ő egyben a menedzserem is, így nem kellett belőle hiányt szenvednem. Persze a 242 csak egy szám, ami ennél fontosabb, az előkészítés, amibe rengeteg munkát tettünk bele. Nemcsak idén, hanem az elmúlt öt évben. A társulatunk is komoly tényezővé vált a humorpiacon. Szerencsére pár nyaralás és néhány lazítás is belefért ebbe az évbe. Jövőre próbálunk előre szabadidőt kisajtolni magunknak, így hátha jobban fogjuk bírni. Január-februárban még biztosan nem de utána már tervben van pár olyan álmunk, ami fontos számunkra. Úti célok a világban, saját lakás és természetesen a családunkat is szeretnénk bővíteni.

    – A képzeletbeli mérlegre téve 2017 jó és rossz történéseit, összességében a sikerek vagy a kudarcok voltak többségben?
    – Én alapvetően nem tulajdonítok a rossz dolgoknak jelentőséget, ez nem azt jelenti hogy egy lila ködben élem az életem. A legrosszabb dolgok is jók valamire, ha másra nem, akkor arra, hogy tanuljak a hibáimból. A jóból pedig erőt merítek, igazából semmin nem rágódom sokáig, nem is tudnék, hiszen annyira pörgök, hogy időm se lenne rá. Az év végén, év elején lesz pár napom, amikor átgondolhatom az évemet, mindig így szoktam. De ha reálisan végiggondolom, akkor simán nyertek a jó dolgok. A teljesség igénye nélkül pár dolog: pályára léphettem mint igazolt focista, elénekelhettem egy operettslágert a Duna Tv-n újra induló Jó ebédhez szól a nóta című műsorban, elindítottam egy online, naponta megjelenő stand up sorozatot, ami szépen működik stb.

    Mi volt a legfontosabb esemény Ön számára 2017-ben?
    A magánéletemben folytonos boldogság van, így nem tudnék egy konkrét eseményt kiemelni. De ha egyet kell, akkor, ami először eszembe jut, egy hajnali séte az olaszországi Velencében, amikor úgy éreztük, rajtunk kívül senki nincs a városban. Szakmailag pedig az, amikor végre egy olyan stand up anyagot tudtam bevinni a televízióba, aminek súlya van, és tényleg egy valós társadalomkritikát tartalmaz. Ezen az úton, azt hiszem, elindultam az idén, és 2018-ban is szeretném, ha a stand up comedy estjeim nemcsak pusztán szórakoztatók lennének, hanem az emberek el is gondolkoznának rajta.

    Hozott-e jelentős fordulatot 2017 az életében?
    Igen hozott, beérett az a gyümölcs, amin már évek óta dolgozunk párommal, tudtuk, hogy ez bekövetkezik, de nem lehetett tudni, hogy mikor. A 2017-es év volt az, amikor ennek már a hatásait is éreztük. A humorszakmában végérvényesen felkerültünk a pályára. Sokat küzdöttünk, de a lényeg az volt, hogy  a Komédia Stúdió Humortársulatnak minél több fellépője reflektorfénybe kerüljön, mert nekünk ennyi elég, hiszen mi már tudtuk, hogy jók vagyunk, de eddig nem tudtuk megmutatni. Nagyon sok médiamegjelenésünk lesz, de az még egyenlőre titok, hogy pontosan hol, melyik csatornán.

    Történt-e olyan dolog, amit szívesen kihagyott volna?
    Olyan még az egész életemben nem történt, mert ha bármi kimaradt volna, akkor nem az lennék, aki most vagyok, és én így jól vagyok.

    Forrás: https://civishir.hu/eletmod/2017/12/egesz-evben-nyomta-a-showdert