Hírek
    Nótaénekesnek állt a Showder Klubos humorista
    Nótaénekesnek állt a Showder Klubos humorista | Stand Up Comedy Humortársulat
    Nótaénekesnek állt a Showder Klubos humorista | Stand Up Comedy Humortársulat
    2018. Június 13.

    A Rádiókabaré és a Showder Klub humoristája a nagypapája miatt énekelt operettet

    Orosz Györgyöt hónapokkal ezelőtt megkeresték, hogy lenne-e kedve előadni egy dalt a Duna TV „Jó ebédhez szól a nóta” című műsorban. A humorista először elutasította felkérést, hiszen nem tud énekelni, már a zeneóvodában is a cintányéros szerepét osztották rá, csak ne énekeljen.

    Aztán meggondolta magát, mert rájött, hogy a közel 90 éves nagypapája az egyik legnagyobb operett és magyar nóta rajongó. Orosz kedvezni akart a papájának és végül beadta a derekét, a prímással kiválasztották az „Egy cica, két cica, száz cica” című operettslágert és már indulhattak is a próbák. A humorista még énektanárhoz is elment. A felvételen először nem hittek a fülüknek a zenészek, hogy Orosz György el mert ide jönni ezzel az énektudással. De végül bevonták az összes nóta énekest, hogy hátha elnyomják a humorista hangját, sőt a végén már a közönség és az operatőrök is daloltak, így felvétel végére nagy nehezen összehozta a stáb a képernyőképes produkciót. A műsor készítői valószínű a felvétel után rájöttek, hogy a humorista nem csak szerénykedett, amikor azt mondta, hogy nem tud énekelni.

    – Fantasztikus élmény volt a felvétel, én mindent megtettem, felöltöztem szépen, gyakoroltam, de egy picit úgy jártam, mint amikor leigazolt egy futball klub és a pályára kilépve rájöttem, hogy rajtam kívül mindenki profi – mondta a humorista.

    Forrás: http://www.borsonline.hu/aktualis/notaenekesnek-allt-a-showder-klubos-humorista/154788