Hírek
    Pécsen mutatják be először a Stand up PÁRBAJ előadást
    Pécsen mutatják be először a Stand up PÁRBAJ előadást | Stand Up Comedy Humortársulat
    Pécsen mutatják be először a Stand up PÁRBAJ előadást | Stand Up Comedy Humortársulat
    2023. Március 07.

    Pécsen mutatják be először a Stand up PÁRBAJ előadást

    A legutóbbi, teltházas előadás után ismét Pécsre érkezik a Stand up comedy Humortársulat április 20-án. Ezúttal egy nagyon különleges produkciót mutatnak be, Budapest után elsőként Pécsre hozzák a Stand up PÁRBAJT.

    A Stand up PÁRBAJ előadást igazi humor ínyenceknek ajánlunk. Hamisítatlan, amerikai típusú stand up, ahol 8 fellépő egymáson köszörüli a nyelvét. A komikusok párbajoznak a zsűri pedig minden kör végén dönt, hogy ki jut tovább és végül ki nyer. Izgalmas, impulzív és megismételhetetlen. Az előadás helyszíne ezúttal is a pécsi Apáczai Művelődési Ház Színházterme.

    A Stand up PÁRBAJ produkciót 9 éve fejleszti Orosz Gyuri, Magyarországon elsőként vitte színpadra. Pesti klubokban tesztelték és most nyerte el végleges formáját.
    „A stand up comedy alapból is intenzív műfaj, de olyan csúcspontok, mint amik a PÁRBAJ során kialakulnak, egyik előadásban sincsenek. Ezért is szeretem annyira ezt a formátumot.”- vallja Orosz Gyuri, a Stand up comedy Humortársulat alapítója.

    A 90 perces előadás szereplői nagyon színes egyéniségek. A műsorvezető Horváth Gábor, a nyíregyházi bankár-humorista. A zsűri tagjai a Showder Klub állandó fellépői: Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi és Gajdos Zoltán. Természetesen ők sem ülnek tétlenül, aki megérdemli, azt megsorozzák poénokkal, és hogy még izgalmasabb legyen, a fellépők a döntéshozóknak is beszólnak.  A leleményes stand up komikusok pedig könnyen megtalálják a zsűri leggyengébb pontját, és nem is hagyják szó nélkül. Reagálnak Orosz Gyuri és a sport nem éppen felhőtlen kapcsolatára, Redenczki Marcsi cipőgyűjteményére, de kiváló céltábla a „vasutas” standupos Gajdos Zoltán is.

    A stand up párbaj versenyzői között vannak ismerős arcok a televízióból és feltörekvő stand up komikusok egyaránt. Ami biztos, minden szereplő egyedi és karakteres személyiség. Maczkó Ádám Marvel rajongó és foci drukker, Valtner Mályki Miklós a világot bejárt artista, Gyuricza Balázs természetgyógyász. Csatlós Klaudia erőemelő, 160 cm tömény erő és akarat, Minkó Lajos motor-gyűjtő, Belső Csaba színházi díszletépítő, Kéfer Ádám újságíró – politológus, Szűcs Dávid pedig gamer.

    Az előadást a Showder Klub is rögzíti, a pécsi bemutató után 4 nappal Budapesten, így a közönség szerepe most különösen fontos, mert amin nagyot nevetnek, az elhangzik majd a TV felvételen is, amin szolidabban kacagnak, azt nem mondják el a Showder Klubban.

    Bővebb információ és jegyek: https://www.standupcomedy.hu/jegyvasarlas/stand-up-parbaj—pecs-2346

    Forrás: pecsma.hu