Hírek
    Romantikusabbat nem is tehetett volna a debreceni poéngyáros
    Romantikusabbat nem is tehetett volna a debreceni poéngyáros | Stand Up Comedy Humortársulat
    Romantikusabbat nem is tehetett volna a debreceni poéngyáros | Stand Up Comedy Humortársulat
    2018. Május 29.

    Kalandozó magyarok.

    Olvasóink már  jól ismerik Orosz Györgyöt és Kállai Krisztinát, a népszerű debreceni rádiós műsorvezető párost. Gyuri feladta a rádiózást a stand up comedyért (jól tette!), Kriszta pedig azért, hogy párját menedzselje, bár néhány éve ismét hallható az éterben is, a Dunakanyarban. A közelmúltban élete fordulópontjához érkezett a népszerű páros, több szempontból is. Május közepén  – életükben először – az USA-ba látogattak. S ha már repülővel a fellegek közt jártak, hát Gyuri gondolt egy nagyot, és... de erről majd később.

    Szabolcsihír: A közösségi médiának köszönhetően az első perctől az utolsóig figyelemmel kísérhettük tengerentúli utatokat. Hogy kerültetek oda?

    Orosz György: Ez tavaly december 31-én kezdődött, legalábbis nekem, Krisztának pedig már 2 éve, mert azóta gyűjtött arra, hogy a 40. születésnapom meglepjen egy különleges ajándékkal. Tudta, hogy régi vágyam elutazni az USA-ba, külön nagy álmom volt New York. Óriási meglepetés volt az ajándék, el sem hittem percekig. Először egyébként egy 40 órás angol nyelvtanfolyam ajándékutalványt adott át, annak is örültem, mert én franciát tanultam korábban, gondoltam jól fog jönni a nyelvtudás, ha egyszr eljutok Amerikába. De amikor átadta a repülőjegyet és az általa megszervezett 2 hét komplett programját...

    Szabolcsihír: A terv szerint Gyurinak egy fellépése lett volna, de akkora volt az érdeklődés, hogy a végén két teltházas előadás lett belőle. Számítottatok ekkora sikerre?

    Orosz György: Első körben nem is terveztünk fellépést, csak utazni akartunk, de arra gondoltam, menő lenne New Yorkban fellépni, és megkértem Krisztát szervezzen oda egy előadást. Ő felvette a kapcsolatot kinti szervezőkkel és bár meglepődtek, mert azt mondták, hogy stand up-os még nem járt náluk, csak zenészek, a  projekt mellé álltak. Manhattan bulinegyedében van a magyar tulajdonú Pilvax Art Center, itt biztosítottak helyet nekünk, mi pedig innen Magyarországról intéztük az online marketinget és jegyértékesítést. Hiheteten flottul ment minden, és hamar kiderült, hogy minden jegy elkelt még az indulásunk előtt. Úgy döntöttünk, közvetlen az első előadás után bevállalunk egy másodikat, amire szintén nagyon hamar elfogytak a jegyek elővételben. Harmadikat azonban már nem vállaltam be, nem bírtam volna szellemileg.


    Forrás: https://civishir.hu/eletmod/2018/05/a-fellegekben-kerte-meg-szabolcsi-szerelme-kezet-a-poengyaros