Hírek
    Stand-up comedy live Debrecenben
    Stand-up comedy live Debrecenben | Stand Up Comedy Humortársulat
    Stand-up comedy live Debrecenben | Stand Up Comedy Humortársulat
    2023. Szeptember 29.

    Stand-up comedy live Debrecenben

    A Stand up comedy Humortársulat vezetője, Orosz György a társulat tagjaival, Brutival, Redenczki Marcsival és Ruha Tomival Debrecenben lép fel október 5-én 19 órakor a Régi Posta étteremben (Széchenyi utca 6.).

    A stand up comedy élőben a legjobb! Ha szereted a Showder Klub humoristáinak műsorát a TV-ben, akkor ezt az előadást imádni fogod. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebbek és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Itt aztán semmit nem vágunk ki, kendőzetlenül eléd tárják a legfrissebb poénokat, és kifulladásig nevettetnek. Ráadásul az előadás után még egy fotóra is elcsípheted a humoristákat, ha akarod meg is ölelgetheted őket, de ne áruld el nekik, hogy ezt mi mondtuk!

    Időpont: 2023.10.05. 19 óra

    Helyszín: Régi Posta Étterem és Fogadó (Széchenyi utca 6.)

    Jegyek:

    • Normál jegy elővételben: 4.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 5.400 Ft/fő.
    • Diákjegyek elővételben: 2.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 3.400 Ft/fő. (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)
    • Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznaponként 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon: +36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni (név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni).
    • Online a Stand up comedy Humortársulat honlapján.

    Forrás: Stand up comedy Humortársulat